Περιγραφή Φεστιβάλ

Bob Theatre Festival

Το Bob Theatre Festival ξεκίνησε το 2008.

Αναζητά, συγκεντρώνει και αναδεικνύει, κάθε χρόνο, τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της σεζόν. Νέες ομάδες και νέοι ηθοποιοί έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα φεστιβαλικό κοινό 3.000 ατόμων.

Πετυχημένες παραστάσεις προηγούμενων ετών, πρεμιέρες, διαγωνισμοί, μετακλήσεις από το εξωτερικό, stand-up comedy, συναυλίες και πάρτυ κάνουν, για μία εβδομάδα, το Bob Theatre Festival τη θεατρική πρωτεύουσα της Αθήνας.

Διεξαγόμενο μία εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα, το Bob Theatre Festival είναι το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της άνοιξης

Δελτίο Τύπου

Bob Theatre Festival 2017
22 – 28 Μαϊου

  • Το Bob Theatre Festival ξεκίνησε το 2008 από την ομάδα AbOvo και από τότε, κάθε Μάιο, συγκεντρώνει και αναδεικνύει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το Ελληνικό, νεανικό θέατρο.

Φέτος, το Bob κλείνει 10 χρόνια και εντάσσεται στο Φεστιβάλ Αθηνών. Η μεγαλύτερη γιορτή νεανικού θεάτρου ανοίγει δυναμικά την Πειραιώς 260: από τις 22 έως και τις 28/5, στις αίθουσες Ε και Η, θα μπορέσετε να (ξανα)δείτε τις νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν, ειδικές πρεμιέρες από παραστάσεις που κανονικά θα δούμε του χρόνου και, φυσικά, το διαγωνισμό Scratch Night, όπου περισσότερες από 20 νεοσύστατες ομάδες παρουσιάζουν 15 λεπτά από τις, υπό διαμόρφωση, παραστάσεις τους και περιμένουν εσάς, το κοινό του φεστιβάλ, να έρθει και να τις ψηφίσει στην πορεία τους για το μεγάλο βραβείο.

Παράλληλα, πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν πριν και μετά τις παραστάσεις! Για μία ολόκληρη εβδομάδα οι χώροι της Πειραιώς 260 θα φιλοξενήσουν μια νεανική θεατρική γιορτή με συναυλίες, πάρτυ, διαγωνισμούς και, φυσικά, τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς!