Περιγραφή Φεστιβάλ

Street Mode Festival

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 20.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Πραγματοποιείται στον ομορφότερο χώρο της πόλης, στο Λιμάνι, και είναι το φεστιβάλ το οποίο όρισε την έννοια της street κουλτούρας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει 3 ημέρες με πάνω από 30 μουσικές συναυλίες, dj sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance και action sports (parkour – freerunning, bmx κτλ). To φεστιβάλ ολοκληρώνεται με εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, και πολλά ακόμα παράλληλα events. Παρουσιάζει το γνωστό δίδυμο της εκπομπής “Στο Δρόμο” Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Λέντζας.

Δελτίο Τύπου

9o Street Mode Festival

1-2-3 Σεπτεμβρίου 2017, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά!

  • STREET MODE: ON!

Ετοιμάσου και φέτος για την “street” εμπειρία της χρονιάς! 3 ημέρες γεμάτες μουσική, shows, διαγωνισμούς και όλο τον κόσμο σε Street Mode!

Πάνω από 30 μουσικά acts, shows και διαγωνισμοί graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, bmx, skateboarding, δράσεις για μικρά παιδιά και πολλά ακόμη συνθέτουν το φετινό Street Mode Festival, και αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Παρουσιάζει το γνωστό δίδυμο της εκπομπής “Στο Δρόμο” Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Λέντζας!

The Rumjacks, Dub Pistols, The Skints, Asian Dub Foundation Sound System, The Last Drive, Planet of Zeus, Vodka Juniors, Ευθύμης, Στίχοιμα και Χατζηφραγκέτα είναι μία πρώτη γεύση από το μουσικό Line-Up. Μείνετε συντονισμένοι στο δίκτυο του 9ου Street Mode Festival για τα 30+ ονόματα που θα ανακοινωθούν!