Περιγραφή Φεστιβάλ

Surf Art Festival

To Surf Art Festival είναι μια συνδιοργάνωση της Hellenic Surfing Community και του Senza Bar.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες με κεντρικό θέμα το Surf, όπως διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας, έκθεση κατασκευών, art και design, customization σανιδιών Surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες, surf simulator καθώς και διεξαγωγή διαγωνισμού με πολλά δώρα.

Ένα φεστιβάλ που συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες με κεντρικό θέμα το Surf.

 

Δελτίο Τύπου

Surf Art Festival Vol.4
26 – 27 – 28 Μαϊου

Ένα φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία σωματική και ψυχική!

Εκθέσεις φωτογραφίας, διαγωνισμοί, κατασκευές art και design, customization σανιδιών Surf από γνωστούς καλλιτέχνες, surf simulator, yoga, Pilates, μαθήματα surf & lifeguarding, ταινίες, ζωγραφική,παιχνίδια είναι μερικά μόνο από όσα έχει να προτείνει για την φετινή του, τέταρτη χρονιά το Surf-Art Festival!

Παράλληλα στον εναν απο τους δυο στεγασμένους χώρους θα διεξαχθεί μία μεγάλη EXPO γνωστών εταιριών με αξεσουάρ, είδη ρουχισμού και εξοπλισμού γύρω από το surf, το skate και το snowboard.

Και φυσικά πολύ μουσική, πολύ χορός, ακροβατικά, Dj sets και συναυλίες θα κλείνουν και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ.

Μια γιορτή χαράς κ δημιουργίας που κάθε χρόνο προσπαθεί να φέρει για μερικες μέρες το καλοκαίρι στην Αθήνα λίγο νωρίτερα πριν εκείνο έρθει για να μείνει!