2 Ανερχόμενα Γεγονότα

Ταξινόμιση ανά

To Mawa Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ 3 ημερών, ένα Outernational Festival που σκοπό έχει να αναδείξει και να παρουσιάσει μουσικά ήθη,είδη και κουλτούρες απ’ όλο τον κόσμο

Περιγραφή Φεστιβάλ Φεστιβάλ της Άμμου Το eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σας προσκαλούν σε ένα αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ. Μία συνάντηση ποιητών και συγγραφέων στη Γαύδο Δηλώστε συμμετοχή στο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ γραφής στην Κρήτη. Αν είστε ποιητής, αν γράφετε διηγήματα, αν έχετε εκδώσει ή απλώς σχεδιάσει το πρώτο σας μυθιστόρημα, αν γράφετε αλλά ποτέ δεν έχετε μιλήσει γι’ αυτή σας την παράξενη συνήθεια, δηλώστε συμμετοχή, γράψτε ένα κείμενο και πηγαίνετε στην λογοτεχνική συνάντηση με τίτλο «φεστιβάλ της άμμου» στη Γαύδο. Εννοείται ότι μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ ως ακροατής. Ένα φεστιβάλ στο οποίο θα συζητήσετε για την περιπέτεια της γραφής, θα συμμετάσχετε σε ένα αυτοσχέδιο αλληλοδιδακτικό εργαστήρι συγγραφής διηγήματος πάνω στην άμμο, θα μιλήσετε για τα βιβλία και τους συγγραφείς που αγαπάτε και θα φτιάξετε μαζί το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ. Η συνάντηση δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτε πέρα από τα εισιτήρια του ταξιδιού σας εκεί και την διατροφή σας βέβαια, αρκεί να … αντέχετε τη διαμονή στις σκηνές σας στην άμμο. Η ιστοσελίδα eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σε συνεργασία με τη U-horn multimedia διοργανώνουν το αυτοσχέδιο φεστιβάλ γραφής χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Τίποτα δεν βρέθηκε

Συγνώμη, αλλά τίποτα δεν ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτηση σας. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε με κάποιες διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.